PROEF DE KERST
Geniet van een culinaire kerstdiner op kerstavond, 1e of 2e kerstdag
Met je familie, vrienden of bedrijf met Kerst genieten van een heerlijke culinaire beleving, dat is maximaal genieten tijdens de feestdagen! Heerlijk eten en gezellig met elkaar om de tafel zijn de belangrijkste ingrediënten voor de feestdagen.
Kerstmenu
Op Kerstavond kan je bestellen van onze à la carte kaart. Op 1e en 2e kerstdag serveren de volgende gangenmenu’s:
-
4-gangen (soep) € 49,50
-
4-gangen (tussengerecht) € 53,50
-
5-gangen € 57,50
Alle kerstmenu’s zijn inclusief amuse van het huis.
-
kids 2-gangen (nagerecht) € 16,50
-
kids 3-gangen: € 21,50
Voor de liefhebbers bieden we ook de mogelijkheid om een bijpassend wijnarrangement toe te voegen en/of het menu uit te breiden met een kaasplateau.
Reserveren voor Kerst
Het is al mogelijk om een reservering te maken voor de kerstdagen. Reserveren kan uitsluitend via onze website. Voor elke reservering vragen wij een aanbetaling van € 25,- per persoon, om no-shows te voorkomen. De annuleringsvoorwaarden is te vinden in de bevestigingsmail.
Graaf horen we vooraf hoeveel gangen het gezelschap wenst te dineren. De keuze met betrekking tot de gerechten wordt op de avond zelf maken.
Op 1e en 2e Kerstdag kan je kiezen uit de volgende zittingen:
- Vroege zitting: inloop vanaf 16.00 uur – dineren tot 19.30 uur
- Late zitting: inloop vanaf 20.15 uur – dineren tot 23.30 uur
Bij het maken van een reservering zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.
Heb je vragen?
Neem gerust contact met ons op via telefoon: 035-6230777 of e-mail: info@deopenkeuken.nl
KERSTMENU
We zijn druk bezig met de voorbereidingen van de kerstgerechten. Zodra het menu bekend is zetten we het hier onder en geven een seintje.
VOORGERECHTEN
Huisgerookte zalm, geserveerd met verschillende soorten radijs, afgemaakt met hangop en limoenbladolie.
Rouleau van kippendij en kippenlever, geserveerd met rode uien-crème, krokante brioche en rauwe witlof.
In rode wijn gestoofde stoofpeer, geserveerd met salade van dun gesneden venkel, blauwe kaas, walnoten en balsamico-vinaigrette.
SOEPEN
Garnalenbisque in Thaise stijl, gemaakt met rode curry en kokosmelk.
Romige knolselderijsoep, geserveerd met bruine boter-croutons, eidooiercrème en dille.
TUSSENGERECHTEN
Rode mul geserveerd met verschillende bereidingen van aardpeer en schuimige saus op basis van Bouillabaisse.
In honing-mosterd gemarineerd buikspek, geserveerd met hazelnoten, zuurkool en blauwe druiven.
Tarte-tatin van prei, geserveerd met saus van oude kaas, krulandijvie en truffel vinaigrette.
HOOFDGERECHTEN
Zacht gegaarde sukade, geserveerd met bereidingen van pastinaak, gesuikerde cranberry’s, ingelegde ui en jus met steranijs.
Op de huid gebakken Zeebaarsfilet, geserveerd met schorseneren, witte bonen crème, rauwe champignon, crumble van zwarte olijf en beurre blanc.
Mille-feuille van rode bieten en zeewier. Geserveerd met aardappelcrème, krokante aardappel, savooiekool en romige saus met soja en zeewier.
NAGERECHTEN
Petit Grand Dessert – Onze keuken verrast u met een proeverij aan desserts.
KAASPLATEAU
Kaasplateau – Breid je kerstdiner uit met een rijp kwartet vier soorten kaas afkomstig van kaaswinkel Echte Liefde in Hilversum. Geserveerd met roggebrood en vijgen-dadelchutney. + € 10,75
KOFFIELEKKERS
KIDSMENU
2-gangen Kindermenu (hoofdgerecht & dessert) € 14,50
3-gangen Kindermenu (voorgerecht, hoofdgerecht & dessert € 18,50
Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes (kan vegetarisch)
Kleine carpaccio met olijfolie, pijnboompitten, geraspte kaas en rucola
Hoofdgerechten
- Portie kipnuggets
- Portie vissticks
- Frikandel
- Kroket
- Vegetarische loempia’s
- Portie kaastengels
- Buikspek
- Zeebaars € + 2,-
Wij serveren alle kindergerechten met rauwkost , puntzakje frites, mayonaise & appelmoes
Nagerecht
Kinderijsje
2 bolletjes ijs & slagroom
Keuze uit chocolade ijs, aardbeien ijs of vanille ijs.