14-JARIG JUBILEUMMENU
Met de populairste gerechten ooit.
Proeverij de Open Keuken bestaat 14 jaar. Vier het feest met ons mee in de maand januari met een 3-gangen jubileum keuzemenu samengesteld met de populairste gerechten van de afgelopen 14 jaar voor € 39,50.
2 PROEVERTJES IN DE VOORRONDE
2 PROEVERJTES IN DE HOOFDRONDE
PUNTZAK FRIET MET M’NAISE
DESSERT NAAR KEUZE
Dat is past echt feestelijk januari beginnen.
Ben je deze maand ook jarig? Geniet dan de hele maand januari van 10% korting op je gehele rekening met de kortingscode: JARIGJAN24. 🎁
Dus, vier het met ons mee en kom gezellig langs. Oh ja, en vergeet niet je legitimatie mee te nemen. 🥂🎊
Reserveer direct een tafeltje.
VOORGERECHTEN
Italiano Nouvello
Rundercarpaccio met rucola, truffelmayonaise, Grana Padano en geroosterde zonnebloem- en pijnboompitten.
Frisse Makreel
Gerookte makreel salade, geserveerd met grapefruit, citroenmayonaise, witlof en krokante brioche.
Sake Kani
Sashimi van Noorse Zalm met wasabi, wakame, sojasaus en ingelegde gember.
Geserveerd met verschillende soorten huisgemaakte sushi.
Beef Tataki
Kort gebakken, dun gesneden rauw rundvlees. Geserveerd met zwarte knoflook-ansjovis gel, paksoi en soja vinaigrette.
Knolselderijsoep
Romige knolselderijsoep, geserveerd met bruine-boter croutons, eidooiercrème en dille.
HOOFDGERECHTEN
Oeuf à la Truffe
Krokant gepocheerd ei met truffel vinaigrette en Grana Padano. Geserveerd op een crouton met gestoofde spinazie.
Red Mullet
Geroosterde Rode Mul filet, geserveerd met bereidingen van aardpeer en saus op basis van Bouillabaisse.
Camarao Aioli
Goed gemarineerde, gewokte gamba’s geserveerd met knoflooksaus.
Wildstoof
Stoofpotje van hertenvlees gemaakt met gerookt spek, rode wijn, wortel en knolselderij. Geserveerd met aardappelpuree en gesuikerde cranberry’s.
Yakitori Ribs
Onze beroemde spareribs gegaard in Yakitori marinade, geserveerd met atjar en knoflooksaus.
Petit Grand Dessert
Sluit het menu af met een Petit Grand Dessert. Een selectie van onze desserts met een bolletje ijs.